Foto Soccer Kuiz

Foto Soccer Kuiz

开发商:

4.1

1,000+人安装

截图

 • Foto Soccer Kuiz 游戏截图1
 • Foto Soccer Kuiz 游戏截图2
 • Foto Soccer Kuiz 游戏截图3

标签

体育

详情

******* Foto Soccer Kuiz ******* 

Kuizi i parë për sport në gjuhën shqipe, nëse sadopak ju pëlqen futbolli besoj se du ju pëlqej edhe ky kuiz, keni 60 sekonda në dispozicion të jepni sa më shumë përgjigje të sakta, dhe krahasoni rekordin me shokët tuaj, dhe shihni cili nga ju njeh më shumë lojtarët në futboll...
Për më shumë shkarkojeni dhe provojeni...

*******
Ju lutem para se të votoni me më pak se 5 yje na kontaktoni në email ose shkruani review...

Testuar në :

* Samsung Galaxy S2
* Samsung Galaxy S3
* Samsung Galaxy S4
* Sony Xperia Tipo (St21i)
* Sony Xperia M
* ZTE Kiss Plus
* HTC Desire C
* Asus MemoPad HD 7 (Tablet)
* Acer Iconia B1 (Tablet )

********

Erdhi koha që edhe shqipëtarët të përparojnë... 
Proud to be Albanian...
*******图片足球Kuiz *******

葵子我削每个运动NEgjuhënshqipe,NESE sadopak菊pëlqenfutbolli besoj本身杜菊pëlqejEDHE KY kuiz,咳逆60 SEKONDA NE dispozicion TE jepni SA我shumëpërgjigjeTE sakta,DHE krahasoni rekordin我shokëttuaj,DHE shihni刺梨牙驹njeh我shumëlojtarëtNE futboll ...
每个MEshumë现在下载DHE provojeni ...

*******
鞠lutem对本身TE votoni我我小唐SE 5元众呐kontaktoni NE电子邮件OSE shkruani评价......

Testuar NE:

*三星Galaxy S2
* 三星Galaxy S3
* 三星Galaxy S4
*索尼Xperia TIPO(St21i)
*索尼Xperia中号
*中兴吻加
*宏达欲望Ç
*华硕记事簿HD 7(片剂)
*宏碁Iconia B1(平板)

********

Erdhi高波QE EDHEshqipëtarëtTEpërparojnë...
感到自豪的是阿尔巴尼亚...

新版本特征


          

详细信息

下载包大小:

版本号:

1.4

更新日期:

2014年11月21日

用户评价

海外版本
国内用户需要通过OurPlay平台下载及加速!


扫码下载OurPlay

国内唯一海外游戏及应用下载平台

自动配置谷歌套件

全球游戏及应用便捷下载

全球网络免费加速

分享

微信扫一扫,点击分享

预约通知

亲爱的玩家,当游戏开放时,我们会第一时间通知您来下载体验哦~

预约通知

亲爱的玩家,当游戏开放时,我们会第一时间通知您来下载体验哦~

微信扫码预约