客服

Word Universe - Kelime Oyunu简介

Word Universe - Kelime Oyunu
Word Universe - Kelime Oyunu
Word Universe - Kelime Oyunu
4.7
下载加速器免费加速
使用OurPlay手游加速器免费加速
下载模拟器游玩
使用OurPlay PC版在电脑上游玩
截图
游戏介绍
Kelime oyunu ve sözcük bulmaca oyunu sevenler, Word Universe tam size göre! Daha fazla kelime öğrenmenin, bildiklerini hatırnın, kenarda köşede kalmış, gizli kelimeleri gün yüzüne çıkarmanın ve aynı zamanda da eğlenmenin vakti gelmedi mi?

 Gittikçe zorlaşan ama bir o kadar da eğlendiren kelime bulmaca oyunu Word Universe ile yepyeni bir kelime oyunu deneyimi sizleri bekliyor.

Word Universe ile hem kelime bilginizi geliştirerek beyin jimnastiği yapın hem de birbirinden ilginç bilgiler ile eğlenceyi katlayın! Word Universe zengin kelime haznesi ile size sınırsız bir eğlence sunar. Word Universe kelime oyununda binlerce bölüm ve binlerce kelime sizleri bekliyor! 

 Word Universe , Türkçe kelime bulmaca ve sözcük bulmaca oyunu sevenler için özel olarak hazırlanmıştır tamamen ücretsizdir ve internet gerektirmeden oynanabilir. Nerede ve ne zaman isterseniz oynayabilirsiniz!

 Nasıl oynanır ? 
 -Word Universe oyununda amaç, ekranın alt kısmında yer alan harfleri kullanarak bulmacadaki yatay ve dikey boşlukları doldurarak tüm kelimeleri bulmak ve bir sonraki bölüme geçmektir. -Harfleri sırasıyla kaydırarak anlamlı kelimeler oluşturun. -Takıldığınız zaman ipucu kullanın ve oynamaya devam edin. -Keşif kısmına tıklayarak birbirinden ilginç yüzlerce bilgiye ulaşabilirsiniz. -Günlük hediye ipuçlarınızı almayı unutmayın. Video izleyerek ya da oyun içi satın alımları kullanarak daha fazla ipucu elde edebilir ve oynamaya devam edebilirsiniz.
 Ücretsiz indirin ve şimdi oynayın! 

 Word Universe oyunumuz sizden gelen istekler doğrultusunda sürekli olarak geliştirilmekte ve yeni bölümler eklenmektedir. Tüm öneri ve eleştirilerinizi ingame@librasoftworks.com adresine gönderebilirsiniz. 对于那些喜欢游戏和文字拼图游戏的人来说,Word Universe适合你! 是时候学习更多单词,记住你所知道的,在角落里发现隐藏的单词,同时享受乐趣? Word Universe全新的文字游戏体验等着你。使用Word Universe训练您的大脑,以提高您的词汇量,并通过有趣的信息折叠乐趣! Word Universe为您提供丰富词汇的无限乐趣。 Word Universe中有数以千计的章节和数千个单词在等着你! Word Universe,土耳其语单词拼图和单词拼图游戏是专为爱好者设计的,完全免费,无需上网即可播放。您可以随时随地玩游戏! 怎么玩? -Word Universe游戏目标,使用屏幕底部的字母填充拼图中的所有水平和垂直间隙,找到所有单词并移动到下一部分。 - 通过分别滑动数字来获得重要的单词。 当你被抓住时使用提示并继续玩。 - 单击发现部分可以获得数百个有趣的信息。 - 别忘了带上每日礼物小贴士。 您可以通过观看视频或使用游戏内购买获得更多提示并继续玩游戏。 免费下载,现在玩! 我们的Word Universe游戏不断开发,并且会根据您的要求添加新的部分。您可以将所有建议和批评发送至ingame@librasoftworks.com。
展开
详细信息
发行商
更新时间
2019年6月1日
包大小
---
版本
2.1.1
扫码下载
扫码下载